iiamo string - врвка за цуцла лажалка

iiamo string logo
iiamo peace

Покрај прекрасниот дизајн на Karim Rashid, iiamo string нуди две важни придобивки за родителите и нивните бебиња: поради тоа што е закачена за облеката на бебето го спречува паѓањето на цуцлата лажалка на подот и исто толку важно ја заштитува и ја чува хигиенски чиста кога не е во употреба или при транспорт.Силиконскиот прстен овозможува брзо и лесно прикачување за цуцлата лажалка. Заедно со iiamo peace, iiamo string претставува прекрасно лотус цвеќе кое го привлекува погледот. iiamo string не содржи BPA или други штетни материјали и може да се дезинфицира со вриење во вода. iiamo string, се продава како бонус пакување заедно со iiamo peace за 0-6 месеци.

iiamo string iiamo string