iiamo peace - цуцла лажалка

iiamo peace logo
iiamo peace

Органската дизајнерска линија на Karim Rashid, ексклузивно понудена на iiamo производите за бебиња, се преточува величенствено во iiamo peace, цуцла лажалка со пријатен облик и со весели бои со ортодонтички тест, намалувајки го ризикот од отворено забало, достапна во 2 димензии, 0-6 месеци и 6-18 месеци. iiamo peace не содржи BPA или други штетни материјали и може да се дезинфицира ос вриење во вода. Цуцлата е изработена од 100% силикон. iiamo peace има лесно дофатлива дршка која овозможува лесно поставување и лесно вадење од устата на бебето и е дизајнирана со дупчиња за вентилација за да се спречи исфрлување околу устата на бебето. iiamo peace доаѓа во 5 живи бои кои се достапни во 3 различни, двојни пакувања: за девојчиња (розева и светло виолетова), за момчиња (зелена и светло сина) и унисекс (портокалова и светло сина).iiamo peace iiamo peace iiamo peace iiamo peace iiamo peace