iiamo

iiamo други производи за бебиња

iiamo е единствено шишенце за бебиња за употреба насекаде, во секое време во животот. Исто така гамата на производи се проширува со висок степен на функционалност и дизајн ексклузивно создаден од Karim Rashid. Првите производи на iiamo кои не се во семејството на iiamo go, iiamo peace и iiamo string, се пуштени во продажба во 2012.