iiamo more

iiamo more iiamo more Мнозинството родители имаа желба iiamo go шишенцето да може да се користи и дома каде што имаат конвенционални извори на енергија кои може да се користат за греење на млекото. За да им излеземе во пресрет развивме додаток iiamo more, рамно дно за користење на шишенцето без комора за загревање и со тоа го зголемивме волуменот на шишенцето на 380 ml. iiamo more е за оние родители кои сакаат да го користат iiamo go и кога се дома или до извор на енергија.