iiamo go

iiamo go

iiamo go е нашето самозагревачко шишенце за хранење произведено во Данска. Првото шишенце за хранење во светот кое го загрева млекото на препорачаната температура од 37C (температура на телото) за 4 минути. Без електрична енергија, без кабли, без граници.

iiamo go може да се расклопи што го прави многу лесно за чистење. Ова го намалува ризикот од остатоци или бактерии од претходното користење.

Illustration, part 1 Illustration, part 2 Illustration, part 3 Illustration, part 4

Препорачливо е iiamo go рачно да се мие и да се стелизира со вриење.

iiamo go е посветено на родители со спонтан, динамичен начин на живот. Посетете ги пријателите, одете на шопинг, излезете на кафе, џогирајте или патувајте. Избегнете го долгиот пат до кујната и назад среде ноќ.

iiamo products