iiamo flow

iiamo flow iiamo flow

iamo flow има вграден анти-колик вентилационен систем, што значи дека шишенцето и цуцлата се приспособуваат на внесувањето на воздух со што се спречува настанување на вакуум во шишето.

Испитувањата покажуваат дека има поврзаност помеѓу вакуумот во шишето и коликите, што е спречено во случајот на iiamo go. iiamo flow е направена од силикон и не содржи BPA, парабени, фталати, парфеми и други опасни адитиви.

iiamo flow е достапна во четири димензии:

iiamo flow исто така е достапна во пакување од 3 цуцли, по една за 0м+, 3м+ и 6м+.