iiamo drink

iiamo drink
iiamo drink
Бебињата и родителите имаат тенденција да се приврзуваат кон нивните iiamo go шишенца. Затоа, iiamo разви лесно за замена капаче за пиење, iiamo drink, кое овозможува да се користи како шишенце за пиење, кога бебето нема веќе потреба од шишенце за хранење со цуцла.. iiamo go со едноставна замена на цуцлата со iiamo drink, ќе се претвори во шишенце за пиење сок, вода или други напитоци за децата од секоја возраст. Како родител можете дури да го понесете шишенцето на џогирање или аеробик. iiamo drink е достапно во 3 iiamo основни бои бела, зелена и портокалова.

. iiamo drink