___________________________________

 

iiamo go


iiamo go

Мултифункционално самозагревачко шишенце за бебиња
Посетете ги пријателите, одете на шопинг, излезете на кафе, џогирајте или патувајте.
Пакувањето содржи: 1 iiamo go шишенце со цуцла 0+ месеци, 1 iiamo more капаче

Достапни бои

greenblue whitepink orangepurple whiteblue
1210,00 ден.
Со вклучен ДДВ
iiamo home


iiamo home

Класично шишенце за бебиња
Шишенце за нормална употреба со капацитет од 380 мл. без опција за загревање. (Не е компатибилно со iiamo warm)
Пакувањето содржи: 1 iiamo home шишенце со цуцла 0+ месеци

Достапни бои

greenblue whitepink orangepurple whiteblue
725,00 ден.
Со вклучен ДДВ


 

Светот на iiamo

iiamo warm (5'er pack)
iiamo warm Paket: 4 x 5
iiamo flow (3'er Pack)
iiamo drink
iiamo peace
iiamo string + peace