Organic materials

органски материјали

iiamo ги става здравјето и сигурноста пред се друго кога станува збор за бебиња и мали деца. Тоа е причината зошто ние секогаш ги одбираме најдобрите и најорганските достапни материјали за нашите производи, дури и кога се поскапи.

Поради тоа го претставивме “iiamo for life” каде што можете да го конвертирате и одново употребите iiamo go самозагревачкото шишенце како обично шишенце за хранење и подоцна како шише за пиење. Затоа нашите производи се минимален товар за околината кога ќе ја отслужат својата примена и ќе дојде време да влезат во кругот на природата. Без компромис!