за iiamo

iiamo


iiamo е млада, иновативна и динамична компанија со седиште во Данска, со easy living визија за да се направи животот подобар и полесен за бебињата и нивните родители.

Светски патентираното iiamo самозагревачко шишенце за бебиња е првиот награден продукт на iiamo во долгиот список на иновативни продукти за бебиња кои се појавуваат под брендот iiamo.